Resultats Espluga de Francolí 2007

0
449

Èxit total de participació i públic a la 30 edició de la Cursa de l’Espluga de Francolí amb 965 atletes arribats a meta. <BR> Els tres primers classificats han estat: Abdelghani El Hassany amb un temps de 48:25 del MEDILAST LLEIDA, Enrique Luque Martin amb 48:42 de l’AGRUPACIO ATLETICA CATALUNYA i el Mundialista i Campió d’Espanya de Mitja Marató, Javier Cortés Huete amb 50:18 del FC BARCELONA. En Categoria femenina Les tres primeres han classificades són: Teresa Pulido Fernandez amb 56:01 Mireia Sosa Perez 59:05 U.LLEIDA i Sandra Sanchez 1:00:27 del CALIFORNIA SPORTS. <br> Per equips en homes C.A. TARRAGONA i en dones els Corredors.cat. <br> <a href="http://picasaweb.google.es/atletismecatala/ESPLUGA2007">Fotos de la Cursa 2007 per Alícia Pou</a>.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.