Resultats Espluga de Francolí 2007

0
748

Èxit total de participació i públic a la 30 edició de la Cursa de l’Espluga de Francolí amb 965 atletes arribats a meta. <BR> Els tres primers classificats han estat: Abdelghani El Hassany amb un temps de 48:25 del MEDILAST LLEIDA, Enrique Luque Martin amb 48:42 de l’AGRUPACIO ATLETICA CATALUNYA i el Mundialista i Campió d’Espanya de Mitja Marató, Javier Cortés Huete amb 50:18 del FC BARCELONA. En Categoria femenina Les tres primeres han classificades són: Teresa Pulido Fernandez amb 56:01 Mireia Sosa Perez 59:05 U.LLEIDA i Sandra Sanchez 1:00:27 del CALIFORNIA SPORTS. <br> Per equips en homes C.A. TARRAGONA i en dones els Corredors.cat. <br> <a href="http://picasaweb.google.es/atletismecatala/ESPLUGA2007">Fotos de la Cursa 2007 per Alícia Pou</a>.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.