Núria Miró nova campiona d\’Espanya d\’aquatló

0
340

La barcelonina Núria Miró (C.N. Reus Ploms) de 20 anys es va proclamar diumenge passat 8 de juliol campiona d\’Espanya d\’aquatló. La prova disputada en Pulpí (Almeria) sobre les distàncies de 2\’5 km de cursa a peu, 1 km de natació i de nou 2\’5 km de cursa a peu va ser completada per Miró amb un temps de 32 min 24 s. Iñaki Baldellou (C.T. Manresa) es va classificar en desena posició amb un registre de 30 min 3 s, a 54 segons del guanyador, David Castro (C.N. Fluvial-Lugo).

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.