CLUB ATLÈTIC MANRESA Campió d\’Espanya de Clubs veterans femenins en pista

0
616

Jornada històrica la viscuda dissabte a les pistes de Mendizorroza de Vitòria per els interessos esportius de CA MANRESA en aconseguir l\’equip veterà femení proclamar a CLUB ATLÈTIC MANRESA Campió d\’Espanya de Clubs veterans femenins en pista, i l\’equip veterà masculí portar a l\’Entitat fins al subcampionat d\’Espanya de clubs veterans masculins en pista.
Tot un exit esportiu l\’assolit per la representació manresana en aquest Campionat d\’Espanya de Clubs en el que hi estaven presents les vuit millors formacions de l\’estat. L\’equip femení va tenir, com es llogic per el resultat aconseguit, una extraordinaria actuació, amb 4 primers llocs i 3 segons, que li van donar el triomf i el titol estatal amb un total del 18 punts, amb una diferencia final de 4 punts sobre el segon classificat, l\’equip del MAJADAHONDA (14 punts). La tercera posició del podi, la va completar l\’equip madrileny del LINZE-PARLA (10 punts).| Individualment, les femines del CAM van estar: Victòries de MIREIA VILA en els 100 metres (13\”69), de EULALIA TORRESCASANA en els 400 metres (1\’03\”01), de MANELA MARTINEZ en els 3000 metres (11\’49\”97), de LOURDES ROSSINYOL en Pes (8,92m), i excel.lents segones posicions de JUDIT ESTER en els 800 metres (2\’27\”19), de MARIA ALBA MARTI en Llargada (4,18m), i del quartet de 4×100 metres (VILA, MARTI, ESTER, TORRESCASANA) amb 57\”52. En la categoria masculina, el podi i el subcampionat estatal va estar molt treballat per el conjunt manresà, i la lluita per el podi va estar aferrisada entre els diferents equips del Campionat. Finalment, CA MANRESA va aconseguir amb tot mereixement, el subcampionat d\’Espanya de Clubs. La classificació final masculina va estar: CA LA BLANCA-Ayuntamiento de Vitoria (68 punts) CA MANRESA (56 punts) CA BIDEZABAL (55 punts) MARATHON de Madrid (48 punts) AACatalunya-Ubae (48 punts) LYNZE-PARLA (42 punts) CANGURO de Madrid (40 punts) AA MORATALAZ (32 punts) Individualment, l\’actuació duta a terme per els atletes manresans va estar: Segones posicions per AMADEU PINTÓ en 100 metres llisos (12\”04), per JOSEP PERRAMON en els 800 metres (2\’33\”20) i per el marxador JORDI GUIRAL en 5 quilòmetres marxa (26\’01\”16). Terceres posicions per el fondista RAMON CAMPS en els 3000 metres (9\’16\”93), per els saltadors JOAN BUSQUETS en Altura (1,13m) i JORDI PIEROLA en Llargada (5,16m), i per el llançador RAUL SANCHEZ en Disc (27,55m). Quartes posicions per el llançador CARLES PEIG en el concurs de Javalina en tirar fins uns bons 40,24 metres. Importants punts els aconseguits per les setenes posicions de JOSEP MARIA GIL en els 400 tanques amb 1\’12\”12, per JOSEP MARTINEZ en els 400 metres llisos amb 1\’09\”70, i per el quartet de 4×100 metres (PINTÓ, CAMPS, PERRAMON i BUSQUETS) amb 59\”82. A aquests dos podis estatals a nivell de clubs aconseguits aquest cap de setmana a Vitòria, s\’han de afegir el dos podis estatals aconseguits en aquest mateix 2007 per l\’equip juvenil femení de cros (subcampiones d\’Espanya) a Jerez, i per l\’equip veterà femení de cros (3ra posició) a Talavera de la Reina. Per tant, 2007 no hi ha dubte que ha estat el millor any, a nivell de resultats esportius, en l\’història de CA MANRESA amb excel.lents resultats individuals i amb aquests 4 podis estatals a nivell de club.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.