LAIA FORCADELL, D’ISS – L’HOSPITALET, SEGONA AL MÍTING D’ALCALÀ AMB MÍNIMA DE PARTICIPACIÓ PER LA UNIVERSIADA DE BANGKOK

0
1545

Diissabte va tenir lloc la disputa de la “XX Noctuna Internacional de Alcalá de Henares” amb la presència de l’atleta d’ISS – L’Hospitalet Laia Forcadell. Demostrant trobar-se en un increïble estat de forma i amb una confiança cada cop més determinant l’atleta d’ISS – L’Hospitalet ha estat segona a la cursa de 400 metres tanques amb un fantàstic registre de 56”80, només superada per la brasilera Lucimar Teodoro amb 56”55. Aquesta marca significa per Laia Forcadell un referent i un abans i un després, millora la seva marca personal de 57”05; es col·loca cinquena al rànking espanyol de sempre i líder de la temporada; també millora el rècord de l’entitat que estava amb 57”03 en possessió d’Eva Paniagua, atleta que va estar Olímpica a Atlanta’96 i a més a més assoleix la marca mínima de participació pel la XXIV Universiada que es disputarà a Bangkok (Tailàndia) del 8 al 14 d’agost.| Laia Forcadell ha millorat aquesta setmana els seus registres en 400 metres llisos i tanques i de cara a la fi de la temporada intentarà millorar la seva marca per sota de 56”50 que li garantiria competir al Campionat del Món d’Osaka (Japó). A Alcalá de Henares ha competit la atleta deficient visual d’ISS – L‘Hospitalet, Eva Ngui, a la cursa de 100 metres llisos; aquesta actuació està encaminada a millorar les seves prestacions de cara al Campionat del Món de Cecs que es disputarà a Brasil el proper mes i on Eva Ngui serà una de les màximes favorites per assolir medalla en 100 i 200 metres.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.