LAIA FORCADELL, D’ISS – L’HOSPITALET, SEGONA AL MÍTING D’ALCALÀ AMB MÍNIMA DE PARTICIPACIÓ PER LA UNIVERSIADA DE BANGKOK

0
1718

Diissabte va tenir lloc la disputa de la “XX Noctuna Internacional de Alcalá de Henares” amb la presència de l’atleta d’ISS – L’Hospitalet Laia Forcadell. Demostrant trobar-se en un increïble estat de forma i amb una confiança cada cop més determinant l’atleta d’ISS – L’Hospitalet ha estat segona a la cursa de 400 metres tanques amb un fantàstic registre de 56”80, només superada per la brasilera Lucimar Teodoro amb 56”55. Aquesta marca significa per Laia Forcadell un referent i un abans i un després, millora la seva marca personal de 57”05; es col·loca cinquena al rànking espanyol de sempre i líder de la temporada; també millora el rècord de l’entitat que estava amb 57”03 en possessió d’Eva Paniagua, atleta que va estar Olímpica a Atlanta’96 i a més a més assoleix la marca mínima de participació pel la XXIV Universiada que es disputarà a Bangkok (Tailàndia) del 8 al 14 d’agost.| Laia Forcadell ha millorat aquesta setmana els seus registres en 400 metres llisos i tanques i de cara a la fi de la temporada intentarà millorar la seva marca per sota de 56”50 que li garantiria competir al Campionat del Món d’Osaka (Japó). A Alcalá de Henares ha competit la atleta deficient visual d’ISS – L‘Hospitalet, Eva Ngui, a la cursa de 100 metres llisos; aquesta actuació està encaminada a millorar les seves prestacions de cara al Campionat del Món de Cecs que es disputarà a Brasil el proper mes i on Eva Ngui serà una de les màximes favorites per assolir medalla en 100 i 200 metres.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.