RAFAEL BOTELLO DE GIRA ALS ESTATS UNITS

0
484

Rafael Botello, atleta blanc i blau ha disputat aquest dimecres 4 Juliol, l\’ultima prova de la gira dels EUA, quedant 11è al Campionat del Món de 10 Km i torna\’n a realitzar un record d\’Espanya, aquesta vegada als 10 Km, 20\’35, i baixant un minut de la seva marca del 2006. Al guanyador de la prova ha sigut l\’australià Kurt Feranley. \”La gira ha sido muy positiva, he realizado cuatro records de España y he ganado una prueba en Dulutch (Miniapolis) y he estado 20 días competiendo con los mejores atletas del mundo, ha sido un balance muy sastifactorio\” Han sigut molt bons resultats per aquest atleta i per l\’A.E.Blanc i Blau, un quart lloc al Campionat del Món de 5 Km a Cerdartown (Atlanta), una victòria a la Marató de Dulutch (Mineapolis), 11è al Campionat del món de 10 Km en Atlanta, 9è a la Nick Katsonius 10 Km de Nueva York, 4 records nacionals de pista, a les prove de 800 m.ll i 5.000 m.ll. Durant aquesta gira ha obtingut la Beca d\’Or del comitè Paralimpic

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.