300 anys d\’ocupació, 300 anys de resistència. Vine a correr pels 300 anys.

0
538

Des de l’Esquerra Independentista d’Esparreguera i en motiu de la Barraca Jove ‘07 proposem una correguda popular per commemorar els 300 anys de la batalla d’Almansa i l’inici de l’ocupació espanyola, els 300 de resistència als Països Catalans. Les diferents organitzacions i organismes de l’E.I. catalana, Endavant (OSAN), Maulets, CAJEI, el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC) i Alerta Solidària, impulsen aquesta campanya unitària, 300 anys d’ocupació 300 anys de resistència, que comença aquest 2007. Nosaltres ens hi volem sumar! Necessitem 300 persones disposades a venir el dissabte dia 7 de juliol de 9 a 14h de la tarda a córrer una estona pels carrers d’Esparreguera. Es tracta d’una volta simbòlica de 2,3 quilòmetres per commemorar els 300 anys de manera esportiva i popular. *Amb tres-centes persones i cinc hores, quants quilòmetres recorrerem? Tot un repte.*| Pots inscriure’t prèviament tot enviant un correu electrònic a correxls300anys@gmail.com i indicant: Nom: Cognoms: Població d’origen: Adreça de correu electrònic: Número de voltes previstes: Modalitat (córrer-caminar): Depenent de la quilometrada que vulgui fer cada participant, s’assignarà un horari de sortida, intentant que hi hagi gent corrent tota l’estona ja que es correrà per relleus. El circuit tindrà una distància aproximada de 2km quilòmetres. Cada participant podrà fer-hi les voltes que cregui més convenient. Cada participant pagarà un preu simbòlic de 2€, que s’abonaran el mateix dia abans de la sortida. Es donarà un dorsal a cada participant, els números aniran des del 1707 fins al 2007, els 300 anys de resistència. La sortida es donarà per número de dorsal. Hi haurà un avituallament d’aigua (en gots) des d’on, a més a més, es farà el control de pas de tots els corredors. Cada participant rebrà una samarreta commemorativa, un got reutilitzable i un tiquet per un refresc a la Barraca Jove. *Recorregut* Recorregut de 2,34 km. Sortida i arribada: Plaça de la Constitució. Espai de la Barraca Jove. Sortim pel carrer hospital continuant pel carrer de les hortes. Gir a l’esquerra pel carrer Sant Jaume. Continuem pel carrer Beat Domènech Castellet. Pujada fins al final del carrer, gir a l’esquerra fins a l’Avinguda Francesc Macià. Baixada per l’Avinguda fins al carrer Sant Joan, pujada d’aquest mateix carrer i gir a l’esquerra pel carrer de Baix, tornada a la Barraca Jove. *Reglament* Prova no federada oberta a tothom que accepti i respecti tant la distància com el present reglament. El circuit és de 2′34 km plans i asfaltats. El repartiment de dorsals es farà de 8 del matí a 1 del migdia a l’antiga Plaça dels Caiguts (Plaça de la Constitució) , a l’espai de la Barraca Jove. Hi haurà un horari de sortida per a cada participant segons el número de dorsal. Cal que el recolliu amb temps. La sortida i l’arribada serà a la Barraca Jove. Hi haurà un avituallament líquid. L’organització pot demanar el DNI o similar per comprovar el nom de l’atleta. Les reclamacions seran fetes per escrit, una vegada acabada la cursa. La decisió de l’organització serà inapel·lable. L’organització no es fa responsable dels accidents o d’altres perjudicis que els participants puguin patir o ocasionar a tercers, abans, durant o després de la cursa. El dorsal haurà de ser ben visible. L’organització podrà sancionar tot aquell corredor que es mostri despectiu amb l’organització i/o amb els atletes. Tot atleta arribat que no hagi completat el recorregut o a qui se li comprovin irregularitats serà desqualificat. La inscripció es tancarà en arribar als 300 inscrits. L’organització es reserva el dret de fer ús de les imatges dels participants en la cursa per la seva promoció. Hi haurà servei de guarda-roba a la Barraca Jove. Pel sol fet de participar s’accepta el present reglament mentre que allò que en caigui fora queda sota la decisió de l’organització. No s’admeten actituds feixistes, racistes, xenòfobes, homòfobes ni sexistes. T’HI ESPEREM! CORRE PELS 300!

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.