21a CURSA DE LA DIADA vila de Térmens

0
371

Els Amics de la Cursa de la Diada de Térmens s\’han posat ja mans a la feina per tal de preparar un dels clàssics de l\’atletisme de les Terres de Ponent. Un any després de celebrar el vintè aniversari de la Cursa, i havent tancat les inscripcions al límit de 300 abans de la data prevista, l\’organització augmenta a 400 el nombre de pitralls disponibles en la cursa de 10 Km. A la vegada es vol dotar de millor qualitat en els serveis, d’aquesta manera, el cronometratge el realitzarà Championchip . Així mateix, es milloren els continguts de la bossa del corredor amb i una samarreta tècnica de la marca MAGICequip i productes de la Terra Ferma. Podreu anar descobrint totes les novetats que us esperen a través de la web oficial de la Cursa:

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.