21a CURSA DE LA DIADA vila de Térmens

0
540

Els Amics de la Cursa de la Diada de Térmens s\’han posat ja mans a la feina per tal de preparar un dels clàssics de l\’atletisme de les Terres de Ponent. Un any després de celebrar el vintè aniversari de la Cursa, i havent tancat les inscripcions al límit de 300 abans de la data prevista, l\’organització augmenta a 400 el nombre de pitralls disponibles en la cursa de 10 Km. A la vegada es vol dotar de millor qualitat en els serveis, d’aquesta manera, el cronometratge el realitzarà Championchip . Així mateix, es milloren els continguts de la bossa del corredor amb i una samarreta tècnica de la marca MAGICequip i productes de la Terra Ferma. Podreu anar descobrint totes les novetats que us esperen a través de la web oficial de la Cursa:

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.