Concurs d\’Estiu

0
490

Anem de cara a l\’estiu i com cada any molts aficionats als esports de muntanya preparen les seves vacances amb l\’objectiu d\’assolir algun que un altre cim llunya o proper, però des de sempre l\’excursionisme ha centrat la seva practica a un coneixament previ dels objectiu previstos. Aixi doncs historicament per assolir un cim tots el membres de l\’esquip treballabem per coneixer accesos, noms de poblacions o de cims i en aquesta linea, el Club Excursionista de Gracia a endagat aquest cuestionari per llençar un repte de coneixaments excursionistes. Preguntes com la primera ascensio catalana a L\’everest, el cim mes al d\’Europa poden semblar senzill i si ho considereu aixi us convidem a participar accedint a la següent adreça electronica on trobareu el qüestionari i les bases del concurs.| Tindreu possibilitat d\’aconseguir interesants premis de material de muntanya.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.