Concurs d\’Estiu

0
350

Anem de cara a l\’estiu i com cada any molts aficionats als esports de muntanya preparen les seves vacances amb l\’objectiu d\’assolir algun que un altre cim llunya o proper, però des de sempre l\’excursionisme ha centrat la seva practica a un coneixament previ dels objectiu previstos. Aixi doncs historicament per assolir un cim tots el membres de l\’esquip treballabem per coneixer accesos, noms de poblacions o de cims i en aquesta linea, el Club Excursionista de Gracia a endagat aquest cuestionari per llençar un repte de coneixaments excursionistes. Preguntes com la primera ascensio catalana a L\’everest, el cim mes al d\’Europa poden semblar senzill i si ho considereu aixi us convidem a participar accedint a la següent adreça electronica on trobareu el qüestionari i les bases del concurs.| Tindreu possibilitat d\’aconseguir interesants premis de material de muntanya.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.