MARATÓ DE CHICAGO

0
459

Encara et pots apuntar a un dels millors maratons del món.
Per animació, per recorregut, per organització, per participació, la marató de Chicago és una de les millors experiències atlétiques que es poden disfrutar al món. Que el recorregut és ràpid ho demostren les 2h05:42 de Khalid Khannouchi que van ser durant un temps el récord de marató. Corredors, espectadors i organitzadors convertiran el dia 7 d’octubre en una gran festa a la ciutat. Sportravel, l’agència especialitzada en viatges a maratons internacionals proposa un programa per participar a la marató i alhora gaudir d’uns dies de turisme a la ciutat dels Chicago Bulls, una ciutat moderna i atractiva coneguda per ser a l’avantguarda de tendències musicals i arquitectóniques.| Dorsals disponibles fins el 20 de juliol. Viatge del 4 al 9 d’octubre: 1595 € (no inclou taxes i dorsal) Més informació a www.sportravel.es o al 93 496 95 51.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.