S’OBREN LES INSCRIPCIONS PER A LA MARATÓ DE BARCELONA 2008

0
958

Les inscripcions per a la Marató de Barcelona 2008, que tindrà lloc el 2 de març, ja estan obertes. A partir d’ara, totes les persones interessades a participaren la cursa el proper any, poden apuntar-s’hi per correu o a través del web de la prova. Des del passat 2 de juliol, la nova edició de la Marató de Barcelona ja rep , les primeres inscripcions per a la cursa del 2008. Aquest procés pot fer-se per Internet, per correu postal o a partir de l’1 d’octubre de 2007, en tendes especialitzades. Per inscriure’s per Internet, només cal entrar a www.maratobarcelona.com, la pàgina oficial de la Marató i dirigir-se a l’apartat d’inscripcions, on accedint a l’opció en línia, la persona interessada ha de seguir uns senzills passos per poder-se enregistrar. Igualment, al web també es troben les instruccions per a inscriure’s per correu o en tendes especialitzades. El preu de la inscripció és de 40 euros pels que s’apunten del 2 de juliol al 20 de desembre de 2007 i de 50 euros pels que ho facin del 21 de desembre de 2007 al 31 de gener del 2008. Per a aquells que s’inscriguin de l’1 al 17 de febrer de 2008 el preu serà de 55 euros. Passada aquesta data, ja no s’acceptaran més inscripcions.| Com a novetat, aquest any, i ateses les dimensions que va adquirir la cursa en la passada edició, només es rebran inscripcions per córrer la prova dels 42,195 quilòmetres, i desapareix la cursa complementària de 10 quilòmetres celebrada durant els dos darrers anys. El dorsal de la prova es podrà recollir els dos dies abans de la prova a la Marató Expo, un punt de trobada per a tots els atletes que disputaran aquesta prova que l’any passat va comptar amb la participació de 7.500 maratonians i que tornarà a ser organitzada per l’empresa ASO i RPM Racing

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.