S’OBREN LES INSCRIPCIONS PER A LA MARATÓ DE BARCELONA 2008

0
2024

Les inscripcions per a la Marató de Barcelona 2008, que tindrà lloc el 2 de març, ja estan obertes. A partir d’ara, totes les persones interessades a participaren la cursa el proper any, poden apuntar-s’hi per correu o a través del web de la prova. Des del passat 2 de juliol, la nova edició de la Marató de Barcelona ja rep , les primeres inscripcions per a la cursa del 2008. Aquest procés pot fer-se per Internet, per correu postal o a partir de l’1 d’octubre de 2007, en tendes especialitzades. Per inscriure’s per Internet, només cal entrar a www.maratobarcelona.com, la pàgina oficial de la Marató i dirigir-se a l’apartat d’inscripcions, on accedint a l’opció en línia, la persona interessada ha de seguir uns senzills passos per poder-se enregistrar. Igualment, al web també es troben les instruccions per a inscriure’s per correu o en tendes especialitzades. El preu de la inscripció és de 40 euros pels que s’apunten del 2 de juliol al 20 de desembre de 2007 i de 50 euros pels que ho facin del 21 de desembre de 2007 al 31 de gener del 2008. Per a aquells que s’inscriguin de l’1 al 17 de febrer de 2008 el preu serà de 55 euros. Passada aquesta data, ja no s’acceptaran més inscripcions.| Com a novetat, aquest any, i ateses les dimensions que va adquirir la cursa en la passada edició, només es rebran inscripcions per córrer la prova dels 42,195 quilòmetres, i desapareix la cursa complementària de 10 quilòmetres celebrada durant els dos darrers anys. El dorsal de la prova es podrà recollir els dos dies abans de la prova a la Marató Expo, un punt de trobada per a tots els atletes que disputaran aquesta prova que l’any passat va comptar amb la participació de 7.500 maratonians i que tornarà a ser organitzada per l’empresa ASO i RPM Racing

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.