Driss Lakhuja guanya la Cursa Internacianal en Ruta de Pallejà, Teresa Pulido és segona

0
448

Lakhuaya va obsequiar-nos amb tota una exhibició a la 28ª Cursa de Palleja, davant dels millors marroquins que estan participant a les principals curses del pais, guanyant la prova amb un registre de 29’36’’ amb una distància de 10 Km, d’altre altre banda Teresa Pulido va realitzar una magnifica actuació quedant primera espanyola i la segona de la general amb un registre de 33’50’’, quedant a pocs segons de la primera classificada, la marroquina Kanbouchia Soud. Pulido està atravesant un bon moment de forma desprès de guanyar al Campionat d’Espanya de Marató i ara ja preparant la mitja marató del campionat nacional a Lorca intentarà obtenir aquest títol. L’altre atleta que va participar va ésser Josep Mª Roselló que va classificar-se en el 12è lloc i tercer espanyol amb un registre de 32’17’’.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.