Cursa Solidària a Terrassa

0
531

ÉS UNA CURSA MOLT MACA !!
ES RESPIRA MOLT BON AMBIENT !!
ACOLLIDORA, ENTRANYABLE I FAMILIAR !!

Aquests són alguns dels comentaris dels participants a la XXVIIIèna Cursa Atlètica de la Festa Major de Terrassa, que va tenir lloc el passat dissabte 30 de Juny, i que organitza l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, amb el suport de l’Ajuntament de Terrassa. Dissabte 30 de Juny, Plaça Ricard Camí, 18,-h de la tarda, l’speaker, que en aquesta ocasió va ser en Xavier Bonastre, va començar a donar dates i a informar del funcionament de les dues curses que tindrien lloc a les 19,30 h (l’infantil) i a les 20,-h (la dels adults) pels carrers i avingudes del centre de Terrassa. La gent, malgrat la calor, començava a passejar i a concentrar-se en les diferents zones, el públic darrere les tanques i els corredors cercant les ombres i escalfant motors…| – un total de 1.267 inscrits, superant el nombre de les darreres edicions. – 30% de participació femenina. – cursa de caràcter solidari, doncs la recaptació de les inscripcions (1€) es donà íntegrament a la Fundació Acció contra la Fam. – Jaume Leiva, José Carlos Hernández, Xavier Caballero, Benito Ojeda, Marc Otero, són els destacats atletes masculins que participaran a la cursa. – Carme Font, Encarna García, Louise Brown, Carmen Ballesteros, Anna Cos, són les atletes femenines més notables que també participaran a la cursa. Primer corren els més petits, alguns d’ells, els més menuts acompanyats pels pares i mares : nervis, cares serioses, tremolors i ganes de començar a córrer… respiracions alterades, cares vermelles i suades i algun que altre genoll pelat al final, però amb la satisfacció d’haver participat en la cursa de la ciutat… ara a esperar els resultats, més nervis… Ja toca als més grans… nervis i més nervis … tots empenyent a la sortida… Els atletes i figures de l’atletisme els primers, darrere altres esportistes, per vocació o per afició, joves i no tant joves, parelles, cotxets de nens fins i tot, i apa a córrer per Terrassa. Els terrassencs pendents, els uns avisem als altres, i surten al pas de la cursa, a gaudir de l’esport pel carrer, a animar a l’amic o conegut, a contemplar i admirar l’esforç de pujar la Rambla, la Carretera de Castellar, l’Avinguda Jaume I. Era una cita esperada en un ambient festiu, aplaudiments, crits… molta emoció.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.