Cursa Contra el Racisme Barberà 2007

0
632

Més de 400 atletes a la Cursa d’enguany Èxit de convocatòria a la Cursa Contra el Racisme que estrenava recorregut i que va estar guanyada en homes per Benito Ojeda (Fila Team) i en dones per Ninfa Estela (California Sports) Cursa Ciutat de Barberà – Cursa Contra el Racisme (Barberà) La vuitena edició de la Cursa Contra el Racisme arribava estrenant un nou circuit amb sortida i arribada a les recentment remodelades pistes d’atletisme de Can Llobet, i només 5.800m de recorregut. L’objectiu del canvi era augmentar la participació popular i sens dubte, es va aconseguir. A la cursa gran van arribar prop de 230 atletes, quasi doblant la quantitat de l’any passat. I cal afegir els corredors de les dues curses petites i els atletes no arribats de manera que van ser més de 400 les persones que van córrer per una causa solidària el diumenge 1 al matí a la nostra ciutat. Pel que fa l’àmbit competitiu, va repetir victòria el barberenc Benito Ojeda (Fila Team) que va encapçalar el grup capdavanter durant la primera volta i va començar un atac definitiu al començament de la segona volta encara a les pistes. A l’arribada va estar seguit per Jaume Domingo (California Sports) i Oriol Vilaplana (Ripollet Unió Atlètica). En dones es va estrenar al palmarès Ninfa Estela (Fila Team) que va córrer en solitari i clarament al capdavant durant tota la cursa i va estar acompanyada al podi per Mari Carmen Vílchez (JA Sabadell) i Celia Merchan (CA Running). La matinal es va tancar amb el lliurament de trofeus (60 entre totes les categories) i els premis especials d’enguany, un a l’atleta de més edat (Aquilino Soto) i un a l’entitat amb més participants (CEIP Can Llobet). En l’acte de lliurament, el periodista Enric López Vilalta, que també va córrer la cursa, va fer lectura del manifest elaborat per SOS Racisme on destacava que a l’esport no hi ha lloc per a la discriminació i a la convivència com a l’esport tampoc. L’organització de la cursa farà un donatiu a SOS Racisme d’un euro per cadascun dels participants d’enguany. Pel que fa a la participació de la Unió Atlètica Barberà van destacar les actuacions de Ruben Molina, Ana Aragonés, Maite Cano, Sheila Dobón, Daniel Rivero, Daniel Ponce, Núria Garcia i Didac Reina, tots ells van aconseguir trofeu a les seves categories.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.