CAMPIONAT DE CATALUNYA INFANTIL i ALEVÍ

0
479

Laura Clemente, Rècord d\’Espanya en Perxa
Aquest dissabte 30 de juny s\’ha celebrat la jornada final dels Campionats de Catalunya Infantil i Aleví a l\’Estadi Municipal Can Jofresa de Terrassa. A la categoria infantil, Laura Clemente (CA Manresa) ha aconseguit un nou Rècord d\’Espanya de salt amb perxa amb un salt de 2,86 metres. També s\’han batut dos Rècords de Catalunya a la categoria aleví. Mohamed El Ouariachi (CG Tarragona) que ha marcat 9”48 a la semifinal dels 60 metres tanques, guanyant la final amb un temps de 9”69, i l\’altre Rècord de Catalunya ha estat a càrrec de Víctor Sabariego (CA Manresa) en el salt de llargada amb un salt de 5,01 metres.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.