CURSA CONTRA EL RACISME a Barberà del Vallès

0
594

Un any més la UNIÓ ATLÈTICA BARBERÀ organitza la CURSA CONTRA EL RACISME. Enguany serà la VIII edició.
Poc a poc aquesta cursa s\’ha consolidat tant en la seva vessant solidària com en l\’esportiva. Per a fer-la més popular hem reduit la distància, oferint la possibilitat a totes les persones de que puguin mostrar la seva generositat. El preu de les inscripcions creiem que també és força popular: gratuïta pels més petits i petites, 3 euros per les inscripcions anticipades i 5 euros per a les inscripcions que es facin el mateix dia. De cada inscripció donem un euro a SOS RACISME. La CURSA serà el proper dia 1 de juliol. La sortida i l\’arribada les farem a les pistes d\’atletisme. Tot plegat començarà a les 9\’30 h.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.