MÍTING INTERNACIONAL D\’ATLETISME DE GAVA

0
417

El proper dissabte 30 de juny, se celebrarà Xè Míting Internacional d\’Atletisme de Gavà a l\’Estadi Municipal La Bòbila, organitzat per l\’Ajuntament de la ciutat amb la col·laboració del Club Atletisme Gavà. Aquest míting es troba dintre del circuit internacional E.A.P. (Europe Athlétisme Promotion) que aplega un total de 16 mítings internacionals a 7 països europeus. El festival atlètic començarà a partir de les 18,00 hores i s\’espera una bona jornada atlètica amb la participació d\’importants atletes internacionals, estatals i catalans. La prova del 5.000 m masculins pot ser una de les atraccions amb la participació de Juan Carlos Higuero, Carles Castillejo, Nacho Càceres i José Antonio Redolat. Els atletes espanyols mesuraran les seves forces amb l\’atleta kenyà Kiprono Menjo, que defensarà el seu propi rècord EAP, assolit a la Bòbila l\’any passat.| Un altra de les proves amb més interès serà la dels 5 km marxa masculins. A la línia de sortida se citaran Juan Manuel Molina i José Antonio González, i el cartell internacional estarà encapçalat per l\’australià Luke Adams (argent als Jocs de la Commonwealth\’06) i pel recordista irlandès, Robert Heffernan. També podem destacar la presència de Juan Manuel Cortés en els 800 metres, i de la corredora de 3.000 obstacles Tamara Sanfabio. La recordista nacional de 2.000 m obstacles tindrà com a contrincants les campiones d\’Argentina i de Colòmbia, Rosa Godoy i Àngela Figueroa, respectivament, a més de la catalana Eva Arias (argent als Iberoamericans de 2004). Els concursos també aixecaran gran expectació. En llançament de pes destaca la presència del 13 vegades campió d\’Espanya a l\’aire lliure i 16 en pista coberta, Manolo Martínez, que tindrà com a màxim rival el campió portuguès Marco Fortes. En alçada, el campió d\’Espanya absolut dels cinc darrers anys, Javier Bermejo, parteix com a favorit, mentre que en javelina hi prendrà part Gustavo Dacal, millor marca espanyola de la modalitat.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.