EL NOU WEB DE LA MARATÓ DE BARCELONA JA ÉS A LA XARXA

0
393

Obertura d´inscriptions a partir del 2 de juliol de 2007
La Marató de Barcelona 2008 compta des d’ara amb un nou web. Aquesta pàgina, www.maratobarcelona.com, albergarà tot el referent amb la prova, a més de convertir-se a partir del 2 de juliol de 2007 en el principal mitjà per inscriure’s en la propera edició de la cursa barcelonina. La Marató de Barcelona 2008 està d’estrena. La carrera que el proper 2 de març recorrerà els carrers de la ciutat compta des d’ara amb un nou web. Una pàgina que recull tota l’actualitat de la prova, a més d’oferir consells útils per als atletes i donar dades d’interès relacionades amb la marató.| Dotada d’un completíssim menú interactiu, aquest web serà una eina bàsica per a tots aquells que vulguin conèixer els detalls d’aquest macro esdeveniment. Una carrera que en la seva darrera edició va batre el seu propi rècord de participació amb prop de 7.500 maratonians, dels quals el 40 per cent van ser estrangers. Pe això, la informació es podrà consultar en quatre idiomes: català, castellà, anglès i francès. Igualment, accedint a www.maratobarcelona.com tots aquells interessats a participar en la Marató podran inscriure’s en línia a partir del 2 de juliol de 2007, data en què s’obren les inscripcions per la cursa. Una manera còmoda, ràpida i eficaç d’assegurar-se una plaça en la sortida multitudinària que tindrà lloc el segon dia de març a l’avinguda Maria Cristina. D’altra banda, com en la darrera edició, el web de la cursa comptarà també amb un apartat especial per a la Marató Expo, la fira que se celebra els dos dies abans de la cursa i que reuneix les marques més destacades del món de l’atletisme, juntament amb els representants de les altres dues grans maratons que s’organitzen arreu del món.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.