CAMPIONAT DE CATALUNYA INFANTIL i ALEVÍ

0
309

El proper dissabte 30 de juny se celebrarà la jornada final dels Campionats de Catalunya Infantil i Aleví a l\’Estadi Municipal Can Jofresa de Terrassa. En aquesta jornada final participen els atletes que es van classificar a la jornada prèvia celebrada el passat 17 de juny a Ascó, i que són les setze millors marques per categoria i prova excepte en els concursos i a la prova de 1.000 metres categoria Infantil que es van classificar dotze. Més de mig miler d\’atletes catalans participaran en aquests campionats autonòmics, en els que la jornada atlètica començarà a les 10,00 hores, i a partir de les 15.30 h per la tarda.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.