CAMPIONAT DE CATALUNYA INFANTIL i ALEVÍ

0
481

El proper dissabte 30 de juny se celebrarà la jornada final dels Campionats de Catalunya Infantil i Aleví a l\’Estadi Municipal Can Jofresa de Terrassa. En aquesta jornada final participen els atletes que es van classificar a la jornada prèvia celebrada el passat 17 de juny a Ascó, i que són les setze millors marques per categoria i prova excepte en els concursos i a la prova de 1.000 metres categoria Infantil que es van classificar dotze. Més de mig miler d\’atletes catalans participaran en aquests campionats autonòmics, en els que la jornada atlètica començarà a les 10,00 hores, i a partir de les 15.30 h per la tarda.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.