Marcel Zamora invencible a Niça.

0
469

Segona victòria consecutiva del barceloní Marcel Zamora (C.N. Barcelona) en el Ironman France, prova disputada a Niça amb 1.500 participants i 50.000 espectadors, amb unes distàncies de 3.800 metres de natació, 180 km de ciclisme i 42,2 km de cursa a peu. La bilbaïna Virgínia Berasategui va finalitzar en quarta posició. Els dos triatletes es van situar al capdavant en el segment de ciclisme, encara que Berasategui no va poder mantenir la primera posició en la cursa a peu final, Zamora va reafirmar la seva segona victòria en el Ironman més important d\’Europa amb un esplèndid parcial en la marató final de 2 h 48 min 45 s, creuant la meta amb un registre de 8 h 38 min 45 s. La francesa Alexandra Louison va guanyar en categoria femenina amb un temps final de 9 h 49 min 11 s.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.