LLIGA INTERNET 2007: 27 curses

0
491

Després d\’aquest cap de setmana, Xavier Nadal segueix al primer lloc, amb petits canvis a les altres posicions, mentres en l’apartat femení, Estrella Ribó segueix primera per davant de Carme Ballesteros a la que va a tornar a guanyar a Olesa. Al Ranking segueix Antonio Sevillano en primer lloc. En noies Carme Ballesteros segueix primera.
Ja tenim la llista dels invitats a la cursa Behobia-San Sebastian, 11 de novembre de 2007: Antonio Sevillano Llergo, Ramon Gabara Garcia, Vicenç Sole Sanchez, Manuel Mora Diaz, Jordi Fernandez Varela, Jose Antonio Viñas, Daniel Pons i Pomareda, Eusebio Agustin Lopez, Jordi Gonzalez Guillem, Enric Hernandez March Carme Ballesteros, Mª Rosa Moreno Panadero, Montse De La Hermosa Moral, Meritxell Portillo Araujo, Eulalia Lores Otzet, Estrella Ribó Salietti, Emi Vaquero Sanchez, Lucia Caballero i Marco, Rosa Maria Pepió, Cristina Huerga Cal confirmar assistència abans de 31 de juliol enviant un mail a nuri@championchip.cat. Aquesta cursa ha tancat les inscripcions i els primers del rànking tenen dorsal garantit. Seguim amb la nova secció mèdica a càrrec de la Dra Yolanda Puentes sobre els problemes genèrics que afecten a molts corredors. Podeu llegir el tercer article sobre el la La Pseudociática del Piramidal o Síndrome del Piramidal. . Si voleu que es tracti un aspecte concret envieu un mail a nuri@championchip.cat.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.