IVÁN HOMPANERA, D’ISS – L’HOSPITALET, RÈCORD DEL MÓN DE 5000 METRES LLISOS PER PARALITICS CEREBRALS A BASAURI.

0
494

El passat dia 23 de juny va tenir lloc a Basauri la disputa del tradicional Míting d’Atletisme per Atletes Discapacitats de la localitat. Aquesta competició que reuneix el millor de l’atletisme adaptat d’Espanya va tenir un clar protagonista, l’atleta d’ISS – L’Hospitalet, Ivan Hompanera. Iván Hompanera va millorar a la cursa de 5000 metres llisos el seu rècord del Món de la classe T38 portant-lo fins a 16’27”86. L’atleta d’ISS – L’Hospitalet que pateix un paràlisi cerebral lleu està considerat un dels millors atletes discapcitats del Món i el proper mes d’agost competirà als Campionats del Món a la prova de 400 metres llisos, ja que aquesta és la distància més llarga que el Comité Paralímpic Internacional ha marcat per la seva categoria.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.