Excel·lent participació a la pujada a l’ermita de Sant Joan 2007

0
441

136 participants han pres part a la 15ª pujada i a la 8ª caminada a l’ermita de Sant Joan que ha tingut lloc aquest 24 de juny, el que suposa un nou rècord de participació. A 2/4 de 8 del matí 40 caminadors començaven la caminada cap a l’ermita de Sant Joan, fent el recorregut de 9,5 quilòmetres en unes 2 hores. A les 9 del matí 96 corredors començaven la pujada a l’ermita, també de 9,5 Km i un desnivell de 330 metres. Xavi Garcia Insa del Joma amb un temps de 40’26’’ s’ha imposat en la pujada, seguit de Xavier Salquillo del Atlètic Borges amb un temps de 41’27’’ i de Pere Miró de l’Atlètic Montblanc amb un temps de 42’00’’. En Categoria femenina la prova ha estat guanyada per Marta Secall del Club Atlètic Montblanc amb un temps de 52’27’’, seguida de Estrella Ollé amb un temps de 55’43’’ i de Olga Àlvarez amb un temps de 1h.00’42’’. Eloi Borrás i Natalia Rakisloa han estat el primers de la categoria junior, mentre que Josep Mª Pijoan del 100*100 Fondistes i Rosa Tomey de l’Auto-Escola Prim han estat els primers en la categoria senior. Abdul Jalal del FACVAC i Carmen Martin del Sicoris han guanyat en la categoria veterà mentre que Josep Mª Reig del Sicoris ha guanyat en categoria de super veterà. | Un cop a l’arribada, tots els atletes han gaudit d’un bon esmorzar servit pels ermitans i després del lliurament de trofeus s’ha fet la foto del grup. El club Atlètic agraeix a tots els participants, voluntaris i als ermitans de Sant Joan per haver fet possible una nova edició de la pujada a l’ermita de Sant Joan de Montblanc.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.