Estimats esportistes i amants de la muntanya,

0
424

Els propers 7 i 8 de juliol es durà a terme a La Seu d’Urgell un nou festival esportiu popular i a l’abast de tots vosaltres.
El “Grifone La Seu Mountain Festival” començarà dissabte 7 de juliol a la tarda amb tres proves combinades a les instal·lacions olímpiques del Parc del Segre. Concretament podràs escollir entre triatló de muntanya (750m de natació, 30Km en BTT i 5Km corrent), duatló de muntanya (5Km corrent, 30Km en BTT i 5Km corrent) o, pels més petits, el triatló infantil, am,b distàncies adaptades a les edats 7 a 9 anys i 10 a 14. Al dia següent, diumenge 8 de juliol, arribarà l’oportunitat pels corredors de trail amb una cursa de muntanya de 12Km espectaculars i pels bikers amb una marxa popular en BTT de 30 o 45Km. A més, pels qui no s’atreveixin amb aquestes proves i vulguin conèixer una activitat física molt saludable i molt més fàcil, podràn participar a la marxa nòrdica. Per a aquesta activitat, l’organització disposarà de bastons de marxa nòrdica per a préstec als participnats que no en portin. Tots els participants obtindreu d’obsequi una samarreta tècnica Grifone que pots veure en la imatge adjunta així com una bossa d’obsequis dels patrocinadors de l’esdeveniment. I diumenge podrue gaudir d’un esmorzar popular final de festa quan finalitzin les proves. Podeu consultar més detalls sobre les proves, l’allotjament, els horaris, leas activitats paral·leles i més a la web www.laseumountainfestival.com La inscripció a totes les proves, excepte al triatlón infantil, que és gratuïta, és de 15€ i tota la informació sobre inscripcions la trobaràs en aquest enllaç: INSCRIPCIONS Si desitges consultar-nos directament pots fer-ho al telèfon 93 221 14 55 o a l’email laseu@thisplay.es| Us esperem!

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.