MOLTA ACTIVITAT ATLÈTICA EL CAP DE SETMANA

0
387

Aquest cap de setmana, 23 i 24 de juny, es presenta amb una agenda atlètica molt atapeïda amb interessants competicions en diferents fronts. Els equips absoluts espanyols, masculí i femení, disputaran la màxima competició anual per equips amb la celebració de la Copa d\’Europa de Seleccions on nou atletes catalans han estat seleccionats. També amb l\’àmbit internacional però a la categoria cadet se celebrarà La Copa Jean Humbert on participaran cinc atletes catalans. A nivell estatal tenim la celebració del Campionat d\’Espanya Juvenil que se celebrarà a Avilès. A la categoria dels més grans també es realitzarà el Campionat d\’Espanya de Veterans durant el cap de setmana a Àguilas, on hi haurà una gran participació d\’atletes catalans. Ja a Catalunya, el dissabte 23 tenim la celebració del Campionat de Catalunya Júnior i Promesa a Granollers.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.