MOLTA ACTIVITAT ATLÈTICA EL CAP DE SETMANA

0
509

Aquest cap de setmana, 23 i 24 de juny, es presenta amb una agenda atlètica molt atapeïda amb interessants competicions en diferents fronts. Els equips absoluts espanyols, masculí i femení, disputaran la màxima competició anual per equips amb la celebració de la Copa d\’Europa de Seleccions on nou atletes catalans han estat seleccionats. També amb l\’àmbit internacional però a la categoria cadet se celebrarà La Copa Jean Humbert on participaran cinc atletes catalans. A nivell estatal tenim la celebració del Campionat d\’Espanya Juvenil que se celebrarà a Avilès. A la categoria dels més grans també es realitzarà el Campionat d\’Espanya de Veterans durant el cap de setmana a Àguilas, on hi haurà una gran participació d\’atletes catalans. Ja a Catalunya, el dissabte 23 tenim la celebració del Campionat de Catalunya Júnior i Promesa a Granollers.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.