Torna la Lliga Internet el proper dissabte, 23 de juny amb una nova cursa a Olesa de Montserrat

0
488

El proper 23 de Juny torna la Lliga Internet a la 1ª Cursa del Foc a Olesa de Montserrat sobre un circuit de 2 voltes de 5 km. que serà controlada per ChampionChip. Les inscripcions seran realitzades per la secretaria del club i també es poden fer per Internet en aquest mateix web. També hi haurà dues curses de categories inferiors controlades pel Club Atletisme Olesa. La sortida de les curses seran amb servei pirotècnic. Al llarg del circuit hi haurà una zona d’avituallament líquid amb ampolles d’aigua a traves d’associació de disminuïts de Santa Oliva i una zona de “dutxes” amb una manega d’aigua. Al final de les curses s’oferiran als atletes begudes varies, aliments frescos (meló i síndria) i bosses d’obsequis diversos. Per organitzar la cursa es disposarà de 70 col•laboradors amb una samarreta identificativa que es situaran al llarg del recorregut amb l\’objectiu de marcar el circuit i controlar el tràfic durant la cursa amb la coordinació de la guardia urbana. Hi haurà dues ambulància, una d’elles amb un metge.| La cursa quedarà senyalitzada amb una pintura de ràpida desaparició el dia abans i els punts quilomètrics el mateix dia de la cursa. Hi haurà servei de dutxes, lavabos i guarda-roba. La megafonia anirà a càrrec de RADIO OLESA i al acabar la cursa es farà l’entrega de trofeus entregats per les personalitats presents. Una part de les inscripcions aniran com donatiu a l\’Associació Catalana d’Amics del Poble Sahrauí.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.