II Cursa del Pedraforca – Saldes i Cross Vertical a Andorra

0
251

Aquest diumenge 24 juny es celebrarà al Massís del Pedraforca la 2a edició de la Cursa del Pedraforca – Saldes, una de les més tècniques de la Copa Catalana de Curses de Muntanya. La prova l’organitza l’Ass. Esp. Mountain Runners del Berguedà amb la col.laboració de l’Ajuntament de Saldes i el Club Esportiu de Muntanya de Saldes. El mateix dia se celebra a Andorra el Cross Vertical Prat Primer, dintre del Circuit Trail de Crossos Verticals i de les curses Open de la FEEC, competició organitzada pel Club Pirinenc Andorrà.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.