GORE-TEX® SERIES – VERTICAL RUNNING

0
469

Les GORE-TEX® SERIES – VERTICAL RUNNING són el més innovador circuit de carreres per muntanya del panorama esportiu a Espanya que portaran a terme aquest estiu la seva segona edició. Aquest nou concepte d\’esdeveniment creat i organitzat per NO LIMIT conforma un circuit de carreres en ascens en estacions d\’esquí ( Grandvalira i Baqueira Beret) a més de la Super Final que es disputarà a la Torre de Collserola de Barcelona. El circuit consta de dos tipus de proves: el Vertical Kilometer, molt exigent i explosiu ja que puja directament la màxima línia de desnivell, i la Vertical Race que tot i ser més llarga que l’anterior és més suau pel que fa a l’ascensió. Ambdues carreres apleguen esportistes i aficionats a esports d’un ampli ventall que van des de l’atletisme a l’alpinisme. També aprofitem per informar-vos en aquest mail que les inscripcions ja són obertes per si voleu publicar la notícia per afavorir la participació en la cursa. A més aquesta temporada el preu per a registrar-se s’ha rebaixat considerablemente i a més els participants que ho facin per internet abans del 4 de juliol podran competir en les dues curses del cap de setmana per només 15 euros (www.verticalrunning.com) Pel que fa als participants internacionals, ja han confirmat la seva participació el campió del món de Quilòmetre Vertical, l’italià Marco di Gasperi, així com el dos cops campió del món de Skyrunning Agustí Roc l’actual récord del món de Quilòmetre Vertical Kilian Jornet.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.