VIII Cursa contra el racisme

0
402

El proper diumenge 1 de juliol a partir de les 9:30h. es disputarà la 8a. Cursa contra el racisme, a Barberà del Vallés.
1. Cursa oberta a tot el món sense distinció de sexe, edat o nació. a 2. Es realitzaran tres curses diferenciades amb horaris i categories segons figura en aquest reglament. a 3. Categories: Any naixement Categoria ant.a – 1951 H 1952 – 1966 G 1967 – 1986 F 1987 – 1989 E 1990 – 1991 D 1992 – 1993 C 1994 – 1995 B 1996 – 1997 A fins ala 1998 P 4. Inscripcions: 4.1 Preu: Gratuïta per a les categories A, B, C i P. La resta de categories hauran d’abonar 3 Euros per realitzar la inscripció anticipada o 5 el mateix dia de la cursa. 4.2 On inscriure’s: Online a la nostra pagina web fins a un dia abans de la cursa o fins al divendres d’abans de la cursa a la nostra seu social de dilluns a divendres de 19:30 a 20:30h. per a inscripcions anticipades. El mateix dia de la cursa es podràn realitzar inscripcions amb un cost de 5 euros. a 5. Les curses es regularan amb chip a excepció de la “cursa barrufet” podent els participants inscriure’s amb chip groc. a 6. Curses: Sortida i arribada a les pistes d’atletisme del complex esportiu de Can Llobet, la primera sortida es realitzarà a les 9:30 i constarà de les categories D,E,F,G i H. Segona sortida 10:30 amb les categories A,B i C, i a les 11h. l’ultima sortida del dia amb la categoria P. a 7. Circuit: a Distància: 5.800 metres.| a 8. Trofeus: A la entitat amb més participació. Els tres primers classificats a la general masculina i femenina de la cursa. Tres primers classificats a cada categoria, masculí i femení. El que tingui trofeu a la general no tindrà trofeu per categories. Tots els participants que acabin la seva cursa tindran una samarreta tècnica (asics) commemorativa com a record de l’edició. a 9. L’entrega de premis es realitzarà a la plaça de la vil·la de Barberà del Vallés al finalitzar totes les curses, a les 12 h. aproximadament. a 10. Hi haurà servei de guarda-roba i dutxes. a 11. Les reclamacions es realitzaran per escrit. Un cop acabada la competició la decisió de la organització serà inapel·lable. a 12. L’organització declina tota responsabilitat en lo referent a accidents o altres lesions que puguin derivar-se per la participació. a 13. El fet d’apuntar-se a la cursa significa l’aprovació del present

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.