VIII Cursa contra el racisme

0
457

El proper diumenge 1 de juliol a partir de les 9:30h. es disputarà la 8a. Cursa contra el racisme, a Barberà del Vallés.
1. Cursa oberta a tot el món sense distinció de sexe, edat o nació. a 2. Es realitzaran tres curses diferenciades amb horaris i categories segons figura en aquest reglament. a 3. Categories: Any naixement Categoria ant.a – 1951 H 1952 – 1966 G 1967 – 1986 F 1987 – 1989 E 1990 – 1991 D 1992 – 1993 C 1994 – 1995 B 1996 – 1997 A fins ala 1998 P 4. Inscripcions: 4.1 Preu: Gratuïta per a les categories A, B, C i P. La resta de categories hauran d’abonar 3 Euros per realitzar la inscripció anticipada o 5 el mateix dia de la cursa. 4.2 On inscriure’s: Online a la nostra pagina web fins a un dia abans de la cursa o fins al divendres d’abans de la cursa a la nostra seu social de dilluns a divendres de 19:30 a 20:30h. per a inscripcions anticipades. El mateix dia de la cursa es podràn realitzar inscripcions amb un cost de 5 euros. a 5. Les curses es regularan amb chip a excepció de la “cursa barrufet” podent els participants inscriure’s amb chip groc. a 6. Curses: Sortida i arribada a les pistes d’atletisme del complex esportiu de Can Llobet, la primera sortida es realitzarà a les 9:30 i constarà de les categories D,E,F,G i H. Segona sortida 10:30 amb les categories A,B i C, i a les 11h. l’ultima sortida del dia amb la categoria P. a 7. Circuit: a Distància: 5.800 metres.| a 8. Trofeus: A la entitat amb més participació. Els tres primers classificats a la general masculina i femenina de la cursa. Tres primers classificats a cada categoria, masculí i femení. El que tingui trofeu a la general no tindrà trofeu per categories. Tots els participants que acabin la seva cursa tindran una samarreta tècnica (asics) commemorativa com a record de l’edició. a 9. L’entrega de premis es realitzarà a la plaça de la vil·la de Barberà del Vallés al finalitzar totes les curses, a les 12 h. aproximadament. a 10. Hi haurà servei de guarda-roba i dutxes. a 11. Les reclamacions es realitzaran per escrit. Un cop acabada la competició la decisió de la organització serà inapel·lable. a 12. L’organització declina tota responsabilitat en lo referent a accidents o altres lesions que puguin derivar-se per la participació. a 13. El fet d’apuntar-se a la cursa significa l’aprovació del present

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.