PER LA FESTA MAJOR DE TERRASSA SIGUIS SOLIDARI I NO APARQUIS LES BAMBES.

0
397

El dissabte dia 30 de Juny, tindrà lloc a Terrassa la XXVIII Cursa Atlètica de la Festa Major, i en aquesta edició tindrà un caire solidari, doncs la recaptació de les inscripcions es donarà íntegrament a la Fundació Acció contra la Fam.
Terrassa ja està apunt per a la celebració de la seva Festa Major : les banderoles ja estan penjades al carrer, la calor es deixa sentir, i es comença a respirar un munt d’activitats de les que gaudir aquests dies festius : música, lleure, actuacions, esports, etc… Entre d’altres la Cursa Atlètica, que enguany arriba a la seva 28èna edició, una cursa ben arrelada al programa d’actes d’aquesta Festa Major i molt esperada i seguida pels més esportistes i aficionats a l’esport en general.| Està organitzada per l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa, amb el suport de l’Ajuntament de Terrassa, i la inscripció al preu simbòlic d’UN EURO, es pot fer a través de la seva pàgina web www.mitjaterrassa.com, o properament en els llocs autoritzats : – Terrassa : IMCET – C/ Font Vella , 28; CLUB NATACIO TERRASSA – Av. Abar Marcet s/n; ZONA ESPORTIVA MUNICIPAL CAN JOFRESA – Badalona, s/n; ESPORTS AROCA – Av. Barcelona, 37; ESPORTS KÑERA – Sometent Castellà, 118. – Barcelona : DEPORTES DOMINGO CATALAN – Crta. Bordeta, 7; BIKILA – Passeig Pujades, 7 ; RUNNERS WORLD – P. Garcia i Faria, 29; GINES SPORTS – Vélia, 50 (junt Fabra i Puig) – Granollers : L\’AIRE SPORTS – Catalunya, 12. – Sabadell : ESPORTS MOLINS – Rambla Sabadell, 111; CALIFORNIA SPORTS – Av. Rafael Casanova, 26. – Sant Cugat : RUNNING VALLES – Can Mates, 2. – Cornellà : J\’ARRIBU – Marcelino Menendez Pelayo, 20. Les inscripcions de fora de Terrassa, es tancaran el dimecres 27 de juny a les 19 h, i les de Terrassa el dijous dia 28 de juny a les 19 h. Consta de dos recorreguts : un de 8 Km i un altre pels més petits de 1,5 Km pels carrers, avingudes

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.