LA 43 BEHOBIA-SAN SEBASTIAN ARRIBA ALS 14.000 PARTICIPANTS I OBRE LLISTA D\’ESPERA.

0
506

Avui a les 17:15 hores, l\’edició nombre 43 de la carrera popular Behobia-San Sebastian ha completat ja el seu contingent màxim previst de 14.000 atletes, dos mil més que l\’any passat. Ho ha fet en poc més d\’un mes, ja que la inscripció es va obrir el 15 de maig. En aquell primer dia, el nombre d\’inscripcions va anar de 2.700. Després va ser descendint fins a quedar-se en una mitjana propera als 350 corredors diaris al maig, i als 300 al juny. A partir d\’aquest moment només s\’admeten inscripcions en LLISTA D\’ESPERA. Aquestes sol·licituds quedaran a costa de que, al tancar-se el còmput definitiu dels pagaments confirmats, dintre de pocs dies (les transferències bancàries han de ser comprovades una a una, no així els pagaments amb targeta de crèdit, que són automàtics), quedi algun dorsal lliure, el que també pot ocórrer per causar baixa algun dels ja inscrits en ferm, atès que s\’accepten sol·licituds de baixa fins al 20 de setembre. | Les inscripcions en Llista d\’Espera es faran pel mateix sistema que la resta d\’inscripcions fins a ara, és a dir, a través de la web www.behobia-sansebastián.com, sent ateses i comunicades per rigorós ordre cronològic. Traducció realitzada El Club Esportiu Fortuna vol expressar la seva satisfacció per la bona acollida que ha tingut el canvi de sistema d\’inscripció (per primera vegada íntegrament a través d\’Internet) i l\’avenç en diversos mesos del període d\’inscripcions, el que suposa per a tots els i les participants contar des d\’ara amb la seguretat que van a poder prendre part en aquesta gran carrera, tan important per a tots, preparant-se degudament i amb la més alta motivació. També volem agrair la fidelitat mostrada per moltíssims corredors, i especialment pels provinents de Gipuzkoa, el nombre dels quals és un màxim històric, sent el col·lectiu més important, amb 6.000 atletes, el que demostra que el territori segueix sent la principal pedrera de la Behobia. I això malgrat l\’augment important que han experimentat algunes comunitats, com Catalunya, i a la presència creixent d\’altres més llunyanes. En pròxima nota, una vegada que es comprovin les últimes sol·licituds i els nombres siguin definitius, informarem més detalladament sobre l\’origen dels participants i altres dades d\’interès.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.