Nacho Cáceres i Txell Calduch guanyen la I Cursa dels Templers

0
459

500 atletes van conquerir el castell de Gardeny en la primera edició de la Cursa Templers, organitzada per l’Associació Atlètica Km0 Ponent i l’Ajuntament de Lleida. Els atletes del F. C Barcelona van dominar la prova amb Nacho Cáceres i la manresana Txell Calduch, guanyadors absoluts de les categories masculina i femenina. Nacho Cáceres va trencar la cursa en la primera part del recorregut, formant grup amb Jordi Escoriza i José Manuel Granadero. A poc a poc, l’atleta del F.C. Barcelona va anar guanyant metres fins arribar a la meta amb un extraordinari temps de 30 minuts i 46 segons. Segon es va classificar Jordi Escoriza, del Fila Domingo Catalan, i tercer el campió de Catalunya de mitja marató, José Manuel Granero, del Fila Team. En dones, Txell Calduch, també del F.C Barcelona, va cofirmar el seu paper de favorita i també va dominar els 10 kilòmetres de cap a acap. La manresana es va presentar a Gardeny amb un temps de 36 minuts i 6 segons, un minut i mig menys que la segona classificada, Hassna Bahom. Tercera va ser Marisa Casanueva.| Tot i que el dia es va despertar tapat, el sol es va obrir forat durant la cursa i això va exigir encara més esforç als 500 participants de la primera edició de la Cursa dels Templers, que van agrair el doble avituallament que les organitzadors havien repartit pel traçat. Entre els atletes que van pendre la sortida destacava la presència d’esportistes de Lleida i Comarques, però també n’ hi va haver una nodrida representació de diferents clubs de Tarragona, Barcelona, Girona, franja de Ponent i Saragossa. Els organitzadors comencen a treballar ja en una segona edició, on, donada la gran resposta de la d’enguany, s’ampliarà el nombre de dorsals disponibles per tal que la gran quantitat d’atletes que no han pogut prendre la sortida aquesta vegada, ho puguin fer l’any que ve. En la cerinomia d’entrega de premis, la regidors d’Esports, Montse Parra, va donar testimonialment l’alternativa al seu successor, Txema Alonso, que va participar en la cursa amb un temps prou destacable. Un altre dels protagonista va ser Domingo Catalán. El mínitc atleta va rebre l’homenatge dels organtizadors pel seu gran històrial. Fins fa poc, encara convervava el récord del món de 100 kilòmetres amb 6 hores i 15 minuts.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.