CAMPIONAT DE CATALUNYA JUVENIL

0
445

Aquest diumenge 17 de juny, s\’ha disputat la dotzena edició del Campionat de Catalunya Juvenil a l\’Estadi Josep Molins de Sabadell, organitzat per la Joventut Atlètica Sabadell. S\’ha pogut veure una bona jornada d\’atletisme amb set rècords dels campionats que són el balanç més destacat d\’aquesta jornada. Els han aconseguit Xavier Carrión (JAS) que ha vençut en els 400 m llisos amb una marca de 55”10, Marc Bertran (CG Tarragona) ha guanyat el salt d\’alçada amb 2,03 metres, Abdelaziz Merzougui (MS Lleida) s\’ha imposat en els 3.000 m amb 8\’48”47, Esther Guerrero (CN Banyoles) ha guanyat els 400 metres amb 57”47, Alba Alemany (CA Vilafranca) als 2.000 metres amb 7\’50”40, Sara Gómez (Pratenc AA) en triple salt amb 12,00 metres, i per últim Irene Ramos (AAC) en llançament de martell amb 49,20 metres.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.