3ª edició de la Cursa \”Memorial Ramon Oliu

0
354

Aquest matí he pogut disfrutar de valent participant a la 3ª edició de la Cursa \”Memorial Ramon Oliu\” al bell indret de Cantonigrós (el seu poble natal).
A banda de la important càrrega emotiva, es tracta d´una Cursa amb molts alicients : Es corre com qui diu \” en familia \” -erem uns dos-cents corredors- amb una senzilla i acurada organització, amb el bon amic Miquel Pucurull i part de la seva familia al davant: quilòmetres ben marcats i uns paratges encisadors (gairebé tot sobre pistes de muntanya i corriols), on fàcilment m´ha vingut al cap la frase de la vella cançó d´en Raimon \” tots els colors del verd es donen la má …. \”. Per acabar, avituallament al quilòmetre 5 i a l´arribada, amb diversos obsequis, entre ells el llibre él propi Ramon Oliu \” L´essència del córrer \”, dutxes un pica – pica a lsa Xarcuteria de can Colom. I tot això, sense gaire calor ni tampoc el ruixat de la primera edició !! Felicitats a la organització per la feina ben feta i la seva disposició de mantenir aquesta cursa, no competitiva però carregada de sentit …. Us adjunto una foto que m´he fet aquest matí amb les germanes d´en Ramon Oliu i en Miquel Pucurull

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.