3ª edició de la Cursa \”Memorial Ramon Oliu

0
456

Aquest matí he pogut disfrutar de valent participant a la 3ª edició de la Cursa \”Memorial Ramon Oliu\” al bell indret de Cantonigrós (el seu poble natal).
A banda de la important càrrega emotiva, es tracta d´una Cursa amb molts alicients : Es corre com qui diu \” en familia \” -erem uns dos-cents corredors- amb una senzilla i acurada organització, amb el bon amic Miquel Pucurull i part de la seva familia al davant: quilòmetres ben marcats i uns paratges encisadors (gairebé tot sobre pistes de muntanya i corriols), on fàcilment m´ha vingut al cap la frase de la vella cançó d´en Raimon \” tots els colors del verd es donen la má …. \”. Per acabar, avituallament al quilòmetre 5 i a l´arribada, amb diversos obsequis, entre ells el llibre él propi Ramon Oliu \” L´essència del córrer \”, dutxes un pica – pica a lsa Xarcuteria de can Colom. I tot això, sense gaire calor ni tampoc el ruixat de la primera edició !! Felicitats a la organització per la feina ben feta i la seva disposició de mantenir aquesta cursa, no competitiva però carregada de sentit …. Us adjunto una foto que m´he fet aquest matí amb les germanes d´en Ramon Oliu i en Miquel Pucurull

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.