Victòries de Francesc Godoy i Núria Padrisa a Manresa

0
435

El Triatló Ciutat de Manresa es va celebrar dissabte passat 16 de Juny sota l\’organització del Club Triatló Manresa, contant amb 347 participants en aquesta quarta prova del circuit català que es va disputar sobre la distància més curta (750-20-5). Xavier Llobet (C.T. Manresa) es va posar al capdavant a l\’inici del segment de natació, sent rellevat per Francesc Godoy (C.N. Barcelona), que va incrementar el ritme i amb Llobet darrere seu van deixar enrere les aigües del llac del Parc de’l Agulla amb un avantatge de més de mig minut sobre Richard Calle (C.N. Prat). En el segment de ciclisme aquest últim al principi va quedar integrat al grup perseguidor dels dos de cap, tot i que sobre la meitat del recorregut va tirar fort, quedant de nou situat en tercera posició en solitari. En la cursa a peu final Godoy va imposar un ritme que no va poder seguir el manresà Llobet, que una mica baix de forma física es va haver de conformar amb el segon lloc. Gran victòria del barceloní Francesc Godoy que amb un registre final de 54 min 11 s va aconseguir vèncer a Llobet en una prova en la qual fins a ara es habia mostrat imbatible. Richard Calle (C.N. Prat) es va classificar en tercera posició. Iñaki Baldellou i Marc Trías van aconseguir amb Llobet la primera posició per equips per al Club Triatló Manresa. | Núria Padrisa (C.T. Manresa) va dominar la competició des del seu inici, tan sol Mar Celma (C.N. Barcelona) es va mantenir darrere de Padrisa en el segment de natació, perdent posicions en el segment de ciclisme. Padrisa va aconseguir la seva sisena victòria en aquesta prova amb un registre final de 1 h 4 min 55 s. En segona posició es va classificar Alba Xandri (C.N. Sallent), seguida per Maite del Mar Mascherpa (C.N. Barcelona). El Club Natació Reus Ploms va aconseguir la primera posició per equips amb Dolça Ollè, Mireia Soler i Ivet Farriols. Una vegada finalitzada la prova del circuit català es van disputar 4 sèries de promoció del Triatló Infantil de Catalunya.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.