Comença el ‘Bcn press – Reto 500’

0
2328

Dissabte al matí va començar la primera etapa del Bcn press – Reto 500, l’aventura que ha de portar Carlos Verdugo a completar una volta a Catalunya en 12 etapes maratonianes. La sortida d’aquesta primera etapa es va donar a les 9.15h des de l’estació de CTW de Sant Andreu de la Barca, un dels co-patrocinadors de la prova. Un grup d’amics i aficionats s’hi va concentrar al punt de partida per desitjar sort a Carlos Verdugo, que en la primera etapa va córrer en companyia del seu germà durant alguns quilòmetres. En aquesta primera etapa, l’atleta va comptar amb un cotxe de suport, que l’acompanyarà durant tot el recorregut fins a la 12ª etapa, a Girona. El Bcn press – repte 500 compta també amb el recolzament de la fisioterapeuta Diana Muñoz i el suport logístic de la firma DINAMIA, especialitzada en material fisioterapèutic. Primers quilòmetres trenca-cames Els primers cinc quilòmetres va ser pràcticament planers, amb algunes pujades lleus. El perfil es va complicar una mica més a partir del km. 5, un cop arribats a Martorell. En aquest punt l’atleta va entrar en la carretera que uneix Martorell amb Sant Sadurní d’Aonia, on van començar les autèntiques rampes. “Ha estat un circuit trenca-cames, com estava previst. Per això he portat un ritme molt suau, no es tractava de carregar-se innecessàriament durant els primers quilòmetres”, ha explicat el protagonista del Repte. La meteorologia ha estat del seu costat aquest durant aquests dos dies, ja que, malgrat la calor habitual d’aquestes dates, el cel ha estat relativament tapat i els quilòmetres han anat quedant enrere sense excessius problemes per a en Carlos.| Durant tota la prova, la previsió és córrer a un ritme suau i fàcilment assumible per a un atleta de fons, al voltant dels 10 km per hora. 2ª etapa: Vilafranca-Altafulla La segona etapa va començar aviat per al Carlos, que va començar a córrer a les 7h del matí de diumenge. Va ser una etapa planera en general, amb algunes rampes suaus. L’atleta del Repte 500 va tenir en alguns trams l’acompanyament d’amics que van córrer al seu costat. En Carlos va passar per El Vendrell i Roda de Barà, corrent davant del famós arc. A la sub-etapa de la tarda va arribar a Altafulla. “Ha estat una etapa més fàcil que la d’ahir”, va explicar l’atleta, “sense tantes rampes i, per tant, més assequible”. Malgrat tot, van començar a aparèixer algunes molèsties, com una petita sobrecàrrega al menisc de la cama dreta. Mostres de suport Tant el protagonista del Repte com l’organització volen agrair les mostres de suport rebudes tant des del món de l’atletisme popular com d’altres amics i amigues. Donem les gràcies també a l’empresa KEAPPS, partner tecnològic de la prova, i als responsables del portal ATLETISME.COM, que ens ajuden a difondre la prova entre tots els aficionats a l’atletisme de fons.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.