MOLTA ACTIVITAT ATLÈTICA EL CAP DE SETMANA

0
310

Aquest cap de setmana, 16 i 17 de juny, es presenta amb una agenda atlètica molt atapeïda amb interessants competicions en diferents fronts. Les seleccions catalanes absolutes, tant en categoria masculina com en la femenina, es desplacen a Còrdova per a disputar el dissabte el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques, més conegut com el tradicional Torneig de Federacions. Seguint en el mateix dissabte, a l’Estadi Moisès Llopart del Prat del Llobregat es disputarà la Jornada Final del Campionat de Catalunya Cadet, i a l’Estadi de Serrahima de Barcelona se celebrarà el Campionat de Catalunya de Veterans. El diumenge continua l’activitat atlètica amb la celebració de la dotzena edició del Campionat de Catalunya Juvenil a l\’Estadi Josep Molins de Sabadell, i també la Jornada Prèvia dels Campionats de Catalunya Infantil i Aleví al Camp Municipal d\’Esports d\’Ascó.|

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.