MOLTA ACTIVITAT ATLÈTICA EL CAP DE SETMANA

0
369

Aquest cap de setmana, 16 i 17 de juny, es presenta amb una agenda atlètica molt atapeïda amb interessants competicions en diferents fronts. Les seleccions catalanes absolutes, tant en categoria masculina com en la femenina, es desplacen a Còrdova per a disputar el dissabte el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques, més conegut com el tradicional Torneig de Federacions. Seguint en el mateix dissabte, a l’Estadi Moisès Llopart del Prat del Llobregat es disputarà la Jornada Final del Campionat de Catalunya Cadet, i a l’Estadi de Serrahima de Barcelona se celebrarà el Campionat de Catalunya de Veterans. El diumenge continua l’activitat atlètica amb la celebració de la dotzena edició del Campionat de Catalunya Juvenil a l\’Estadi Josep Molins de Sabadell, i també la Jornada Prèvia dels Campionats de Catalunya Infantil i Aleví al Camp Municipal d\’Esports d\’Ascó.|

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.