500 atletes conqueriran el Castell de Gardeny

0
448

La Cursa dels Templers exhaureix els dorsals cinc dies abans de la prova que se celebrarà diumenge
L’atletisme popular de Lleida viurà diumenge una jornada històrica amb la primera edició de la Cursa dels Templers. La prova, que organitza l’Associació Atlètica Km0 Ponent i l’Ajuntament de Lleida, es va veure obligada a tancar l’admissió d’inscrits el passat dimarts, en arribar als 500 dorsals que havia posat com a límit. Segons els organitzadors, que ja consideraven un gran èxit arribar als 300 participants, “si haguéssim pogut atendre tota la demanda que hem rebut fins ara passaríem dels 700 atletes a la línea de sortida, però era difícil preveure una resposta tant massiva. Queda clar que l’atletisme popular de Ponent està molt viu i en la pròxima edició ens sentim moralment obligats a ampliar el nombre de dorsals”, assenyala Jordi Carol, president de Km0 Ponent. Tot i que la cursa va adreçada principalment als atletes populars, com els que diàriament es poden veure per la canalització, la Mitjana o altres carrers de la ciutat, diversos esportistes de rellevància en el món atlètic s’han volgut inscriure a la prova. Noms com Benito Ojeda, campió de Catalunya de Marató, José Manuel Granadero, campió de Catalunya de mitja marató; d’altres de mediàtics com Arcadi Alibès o Xavier Bonastre; històrics com el campió del món de 100 kilòmetres, Domingo Catalán, i molts altres, seran a la línea de sortida. | Així mateix, també han volgut donar suport a la Cursa dels Templers el marxador, Garcia Bragado, i l’exfutbolista i nou regidor d’Esports de l’ajuntament, Txema Alonso. La cursa dels Templers sortirà a les deu del matí del Castell de Gardeny. El recorregut de la prova serà totalment urbà i passarà, entre altres indrets, pel Pont de la Universitat, Doctora Castells, Pont Vell, Avinguda del Segre, Rambla de Pardinyes, Plaça Europa, Passeig de Ronda, Joc de la Bola, Ferran el Catòlic, i acabarà altre vegada davant del castell templer.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.