El 23 de juny a Olesa, 1ª Cursa del Foc, 10.000 m. Lliga Internet

0
512

El dia 23 de juny i dintre de la festa major d\’Olesa de Montserrat es durà a terme la Cursa del Foc. Una cursa recuperada de la que s’havia fet anys enrera i que vol tornar a ser una de les millors curses de 10 km. arreu de Catalunya. La cursa l’organitza el Club Atletisme Olesa amb el suport de l’ajuntament d’Olesa de Montserrat. Una cursa feta per corredors, pels corredors com vosaltres. Constarà de dues voltes a un circuit urbà de 5 km. totalment planers i molt ràpids. Aquesta cursa estarà controlada per ChampionChip i puntuarà, i molt, per la Lliga d’Internet. Tots els arribats a meta rebran una motxilla amb productes dels nostres patrocinadors i també fruita. Al llarg del recorregut hi haurà un avituallament d’aigua i dues zones de “dutxes” per això de la calor. Les inscripciones per Internet es poden fer en aquest mateix web. Gracies per vindre a gaudir de la nostra cursa.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.