Xavier Llobet i Núria Miró es proclamen campions de Catalunya a Salou

0
456

Thisplay, organitzador de les Tri-Trials Series de triatló integrades dintre del circuit català 2007, en col·laboració amb l\’Ajuntament de Salou va celebrar una gran matinal esportiva diumenge passat 10 de Juny, amb tres competicions que es van disputar simultàniament: un triatló esprint orientat a l\’afeccionat, un triatló olímpic amb la disputa del campionat nacional de Catalunya, i una carrera popular de 10 km. Els 181 inscrits al triatló esprint, disputat sobre les distàncies de 750 metres de natació, 20 km de ciclisme i 5 km de carrera a peu van prendre la sortida a 2/4 de nou del matí. Ignasi de la Rosa (C.N. Mataró) va ser el guanyador d\’aquesta prova amb un registre total de 1 h 5 min 52 s, Jordi Ferré (C.N. Reus Ploms) va fer el millor parcial en el segment de natació per a finalitzar en segona posició, i Lluís López amb un gran final, va aconseguir la tercera posició individual col·laborant en la victòria per equips del Club Natació Badalona. | Mariona Aubert (C.T. Sant Joan de les Abadesses) va realitzar el millor parcial ciclista, el que li va facilitar aconseguir la victòria final amb un temps total de 1 h 17 min 18 s. Dolça Ollé (C.N. Reus Ploms) i Ruth Ubia (C.N. Sabadell) van finalitzar en segona i tercera posicions, respectivament. El Club Natació Reus Ploms va aconseguir la victòria per equips femenins, tant en el triatló esprint com en l\’olímpic, prova aquesta que configurada amb el doble de distància va tenir 256 inscrits. Albert Parreño (C.N. Reus Ploms) va ser el primer a finalitzar el segment de natació seguit per Xavier Llobet (C.T. Manresa), David Royo i Santi Pellejero, components del Centre Natació Mataró, equip que guanyaria la prova. Aquests 4 triatletes van avantatjar als seus perseguidors més d\’un minut en el primer segment i agrupats en el cap de carrera en el sector de ciclisme van duplicar l\’avantatge inicial. Isaac López (C.N. Reus Ploms) i Bernat Moragas (C.N. Mataró) van tenir problemes en el mar i van perdre les opcions de situar-se en llocs capdavanters. En la segona transició que enllaça ciclisme amb la cursa a peu, Xavier Llobet es va situar en primera posició per a dominar la resta de la competició i anotar-se la seva tercera victòria consecutiva en el circuit català, finalitzant la prova amb un temps total de 1 h 49 min 38s, proclamant-se campió de Catalunya 2007. Santi Pellejero va finalitzar en segona posició deixant enrere a Albert Parreño i a David Royo, que van ser superats per Israel Escudero que amb una fenomenal remuntada (millor parcial a peu) va aconseguir la tercera posició. Núria Miró (C.N. Reus Ploms) va ser una vegada més la millor nedadora, però a causa d\’uns problemes amb el calçat específic de ciclisme va haver de fer els 40 quilòmetres pedalant amb els peus lliures de subjecció, gran problema quan per darrere l\’alemanya Imke Schierchrs (que ja li va guanyar a Sant Feliu de Guíxols) li va estar retallant 40 segons en cadascuna de les 5 voltes. Gràcies als 4 minuts i mig d\’avantatge de la natació, Miró va començar el tercer segment amb mig minut d\’avantatge sobre Schierchs, per a aconseguir la victòria amb un temps total de 2 h 6 min 6 s, tan sol 13 segons per davant de la seu rival. Montserrat Martínez (C.N. Reus Ploms) va creuar la meta en tercera posició.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.