LA I CURSA TEMPLERS SUPERA ELS 250 INSCRITS

0
444

La I Cursa dels Templers de Lleida ja ha superat les 250 inscripcions quan encara falten vuit dies perquè es tanqui el termini per a fer-ho. Aquest fet va més enllà de les previsions més optimistes, sobretot si es té en compte la mitjana de participació en les proves populars de les comarques de Lleida.
En vista de la bona resposta dels atletes i aficionats a aquest esport, els organitzadors de la cursa –Km0 Ponent i Ajuntament de Lleida- confien a assolir l’objectiu incialment plantejat, que el proper 17 de juny quan es doni la sortida davant el Castells templer de Gardeny hi hagi 300 esportistes disposats a gaudir del circuit urbà que recorrerà els principals carrers de Lleida. Del total d’inscrits fins al moment, els organitzadors volen destacar l’alta participació femenina, amb un percentatge molt superior a la mitjana de les curses populars que es fan a Catalunya. D’altra banda, remarquen que si bé la majoria dels atletes inscrits són de Lleida i comarques de Ponent, hi ha una nodrida representació d’atletes de Barcelona, Vilafranca del Penedès, Salou, Tarragona, Girona, Barbastre i Monzó, d’entre moltes altres ciutats.| Les inscripcions es poden fer a través d’internet ­– www.km0.cat– o presencialment a l’oficina de Turisme de Lleida –major 31, Lleida- i a la botiga Atleta’s Domingo Catalan, de Barcelona fins el dijous dia 14. Els atletes en acabar la cursa, rebran una bossa d’obsequis que contindrà, entre d’altres coses: una samarreta tècnica, fruita, xancletes i publicacions d’esport i salut. A més, hi haurà esmorzar a l’arribada, servei de dutxes i piscina, i jornada de portes obertes al Castell Templer de Gardeny també pels acompanyats. Si es manté el ritme d’inscripcions, els organitzadors confien d’arribar als 400 inscrits, si bé no descarten assolir els 500 participants, que és el límit posat per aquesta primera edició.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.