REVISTA MARATHON: SUMARI DEL NUMERO DE JUNY

0
610

Entrevista a: Vinyet Noguero Bicampiona de Catalunya de 10 km i Mitja Marató Reportatge Cursa d’El Corte Inglés Pol Guillén guanya per tercera vegada Reportatge Marató d’Empúries Una prova ja consolidada dins el calendaris de curses Campionat d’Espanya de Marató Óscar Martín i Teresa Pulido, nous campions i a més a més: L’actualitat a Casa Nostra: 20 comentaris diferents Calendari de proves de JULIOL amb 42 propostes Flaixos Internacionals d’atletisme Excel·lent temporada de Chema Martínez ESPECIAL: Alimentació i nutrició de cara a la marató Flaixos d’atletisme a la resta de l’Estat Campanya oberta de corresponsals Si t’agrada aquest número el pots comprar a “Domingo Catalán o millor que millor: subscriu-te per un any (45 euros) i t’arribarà a casa per correu cada mes. Demana la butlleta de subscripció a:

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.