XV CURSA DEL LLOP – ILTIRCA 2007

0
483

Potser, la cursa combinada més dura de la història.
Data celebració: dies 7 i 8 de juliol a les Terres de l’Ebre Proves: Dia 7: Es reprèn la XXI marxa cicloturista de les Terres de l’Ebre – La Cursa del Llop, conjuntament amb la Penya Ciclista. Es recorreran les TT de l’Ebre passant per les 4 capitals de comarca. Sortida i arribada a Tortosa (dos recorreguts: un de 183 km i un altre més curt de 131 km) Sortida: 6:05h Dia 7: Cursa de muntanya que des de Tortosa farà cap a l’Ampolla pels camins del Coll de l’Alba. (32 km) Sortida: 13:30h Dia 7: Travessa amb caiac de mar de la badia del Fangar, des de l’Ampolla fins Riumar.(16 km) Sortida: 17:00h Dia 8: Pujada pel riu Ebre amb caiac de riu, des de Deltebre fins Tortosa. (22 km) Sortida: 6:05h Dia 8: Mitja Marató a Caro, des de Tortosa fins al refugi de Caro (1100 m de desnivell). La més emblemàtica de les etapes de la Cursa del Llop i que ha tingut continuïtat des de l’any 1993. (21 km 100m) Sortida: 10:00h Dia 8: Travessa al Port amb BTT. Una volta al massís del Port amb baixada a Tortosa, la darrera de les sis etapes de la Cursa del Llop (110 km). Sortida: 13:30h| A més de les etapes individuals, també es pot optar al Trofeu del Llop. Consisteix en acabar totes sis etapes dintre del temps donat per l’organització. El trofeu és per als qui ho acaben, sense distinció de temps ni de sexe. Altres maneres de participar són per equips de tres corredors (dos en cursa) dels quals, al menys un, ha de ser dona, i per relleus, de tres corredors (un sempre en cursa). Com en el cas anterior, l’objectiu és finalitzar totes les etapes dintre del temps establert. A part de les diferents modalitats de les etapes (Bicicleta modalitat cicloturista, Trail, caiac de mar modalitat travessia, caiac d’aigües tranquil·les modalitat marató, cursa de fons i BTT modalitat hardtails) també els practicants de proves combinades, triatlons i raids, així com afeccionats a d’altres modalitats de ciclisme, atletisme o piragüisme, s’interessen i participen a la Cursa del Llop.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.