El CA Tarragona participa en el 1er Campionat de Catalunya de clubs veterans

0
325

El proper dissabte dia 9 de juny el Club Atletisme Tarragona prendrà part en la primera edició del Campionat de Catalunya de clubs veterans, que tindrà lloc a les pistes de Can Dragó, a Barcelona. Aquest nou campionat, creat a iniciativa de la Federació Catalana d\’Atletisme, respon a la creixent participació d\’atletes veterans en tota mena de competició a nivell català i també estatal. El Club Atletisme Tarragona, que compta amb una àmplia representació d\’atletes d\’aquesta categoria (majors de 35 anys) es presenta a aquests campionats com a únic equip de la província de Tarragona. Integrat per dotze atletes de totes les edats, que van des dels 62 anys d\’en Jaume Sanchís, fins als 37 de Fernando Flores, i liderat pel recentment proclamat campió d\’Espanya de decathló Pere Pardines, l\’equip tarragoní presentarà un equip força competitiu i amb molta ilusió per endegar una nova ´ia de competició de molt futur. Els tarragonins tindran com a rivals altres clubs, com són el CA Nou Barris, CA Canaletes, JA Sabadell, Cornellà At., CA Manresa, AA Catalunya i el Girona Costa Brava.| La competició inclou les proves de llançament de Disc, javelina i pes, salts de llargada i alçada i les cures de 5 km.marxa, 3.000 m .ll., 400 metres tanques, 100 m.ll., 400 m.ll., 800 m.ll. i relleu 4×100, proves en les que cada club ha de presentar un atleta, que no pot repetir prova, amb l\’excepció del relleu. A més, els punts que aconsegueix cada atleta es compensen amb un coeficient proporcional a l\’edat, per tal de fer més justa la classificació final.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.