El CA Tarragona participa en el 1er Campionat de Catalunya de clubs veterans

0
492

El proper dissabte dia 9 de juny el Club Atletisme Tarragona prendrà part en la primera edició del Campionat de Catalunya de clubs veterans, que tindrà lloc a les pistes de Can Dragó, a Barcelona. Aquest nou campionat, creat a iniciativa de la Federació Catalana d\’Atletisme, respon a la creixent participació d\’atletes veterans en tota mena de competició a nivell català i també estatal. El Club Atletisme Tarragona, que compta amb una àmplia representació d\’atletes d\’aquesta categoria (majors de 35 anys) es presenta a aquests campionats com a únic equip de la província de Tarragona. Integrat per dotze atletes de totes les edats, que van des dels 62 anys d\’en Jaume Sanchís, fins als 37 de Fernando Flores, i liderat pel recentment proclamat campió d\’Espanya de decathló Pere Pardines, l\’equip tarragoní presentarà un equip força competitiu i amb molta ilusió per endegar una nova ´ia de competició de molt futur. Els tarragonins tindran com a rivals altres clubs, com són el CA Nou Barris, CA Canaletes, JA Sabadell, Cornellà At., CA Manresa, AA Catalunya i el Girona Costa Brava.| La competició inclou les proves de llançament de Disc, javelina i pes, salts de llargada i alçada i les cures de 5 km.marxa, 3.000 m .ll., 400 metres tanques, 100 m.ll., 400 m.ll., 800 m.ll. i relleu 4×100, proves en les que cada club ha de presentar un atleta, que no pot repetir prova, amb l\’excepció del relleu. A més, els punts que aconsegueix cada atleta es compensen amb un coeficient proporcional a l\’edat, per tal de fer més justa la classificació final.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.