Triatló: Xavier Llobet i Neus Cayla guanyen a Mataró

0
597

El Centre Natació Mataró va organitzar diumenge passat 3 de Juny la setena edició del Triatló Ciutat de Mataró, prova disputada sobre la distància esprint (750-20-5) que va contar amb 430 inscrits. El triatló de Mataró a més de disposar en exclusiva de l\’antiga carretera nacional 2 tancada al trànsit per a l\’ocasió, ofereix en exclusiva a Espanya un únic premi individual, patrocinat per Kia Mataró, i atorgat al primer participant que creui la línia d\’arribada, sigui home o dona. A aquest efecte les fèmines van prendre la sortida amb un avenç basat en les diferències mitges de la Word Cup Triathlon Seriïs (10,5%). Retrocedint en el quadre d\’honor de la prova, fou Pilar Hidalgo l\’única dona que en l\’any 2003 va aconseguir aquest premi especial. | El segment inicial de natació va marcar la pauta de la carrera, amb Neus Cayla (C.N. Mataró) dominant la prova en solitari i amb un grup capdavanter masculí, que amb 4 integrants, tres d\’ells del Mataró: David Royo, Santi Pellejero i Bernat Moragas, que agrupats amb Xavier Llobet (C.T. Manresa) es van distanciar dels seus perseguidors 45 segons en la natació per a afegir altre minut en el segment ciclista. Paloma Dorvil (Prat Triatló) i Sandra Fabra (C.N. Castalia) van completar la natació a un minut i mig de Cayla, perdent posicions en el ciclisme, on van ser neutralitzades per Agnes Eppers (C.N. Fluvial), Sara Loehr (C.N. Mataró), Anastasia Lowisky (Bricoblock) i les triatletes del Reus Ploms Montse Martínez i Maria Sarrado. En la carrera a peu final els 4 homes del grup de cap van superar a la primera dona optant al premi especial, sent Xavier Llobet qui va distanciar-se dels seus 3 companys del grup de cap, per a anotar-se la seva segona victòria consecutiva en el circuit català amb un registre total de 55 min 13 s. Santi Pellejero i Bernat Moragas van finalitzar en segona i tercera posicions, respectivament, i amb David Royo, classificat en quart lloc van donar la victòria per equips al Centre Natació Mataró. Neus Cayla va aconseguir la seva primera victòria en un triatló amb un temps total de 1 h 6 min 22 s. Agnes Eppers va finalitzar en segona posició 25 segons després, per davant de Montse Martínez, tercera classificada, que juntament amb Maria Sarrado i Mercè Magem van aconseguir la victòria per equips per al Club Natació Reus Ploms. Com ve sent habitual en les proves catalanes, es va celebrar una prova infantil abans del lliurament de premis, en aquest cas un aquatló amb 63 participants.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.