OLÍMPIC PER UN DIA – 144 inscrits

0
589

El proper dissabte 2 de juny se celebrarà la segona edició de Olímpic Per Un Dia a l\’Estadi Olímpic de Montjuïc Lluís Companys, un esdeveniment atlètic que pretén apropar l\’atletisme popular a la gran competició de pista. En el marc de l\’Open Catalunya – Campionat de Catalunya Absolut, la Federació Catalana d\’Atletisme dona la possibilitat a tothom de córrer una cursa de 1.000 metres en pista, oficialment cronometrats, a l\’Estadi Olímpic. La jornada atlètica començarà a partir de les 16,50 hores, i es realitzaran les diferents curses fins a la celebració de l\’Open Catalunya. Tots el participants rebran dues entrades per veure les competicions, i també altres obsequis amb la inscripció. Un total de 144 inscrits certifiquen l\’èxit de la competició. Atletes nascuts l\’any 1940 fins el 2001 donaran una imatge alegre i esportiva d\’aquesta competició que dona una oportunitat a tots els populars a correr pel Estadi Olímpic. Podeu consultar la composició de les sèries.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.