Marathon, Vols ser el nostre corresponsal?

0
576

Què busquem: la Revista Marathon vol contactar amb persones a les quals els agradi l’esport, que siguin més grans de 18 anys, que tinguin Internet i un nivell mitja de català. Què demanem: Que si a la teva localitat, al teu barri o al teu poble es fan curses d’atletisme popular, és a dir: mitges maratons, maratons, curses de fons, curses de muntanya, d’orientació, d\’ultrafons, cros, trials, duatlons, triatlons, caminades, travesses, marxes, curses de festa major, proves infantils i juvenils, i d’altres…; ens envïin per e-mail un comentari* i un parell de fotografies un cop feta la prova.| *(el comentari hauria de ser més o menys d’una pàgina d’extensió i les imatges de resolució alta o mitjana). Què oferim: 1) Cada comentari es publicarà encapçalat amb la foto carnet de l’autor; cada mes (o quan sigui possible) publicarem un plànol de Catalunya a pàgina sencera amb les imatges i els noms dels corresponsals indicant el poble o comarca a la qual representen. 2) Un cop l’any els nostres corresponsals rebran un obsequi per correu (un llibre d’esport o una samarreta especial. 3) Els corresponsals rebran gratuïtament l’exemplar de la Revista Marathon en la qual ha sortit el seu comentari… Esperem la teva col·laboració ! No esperis a la data de la prova, reserva ja la teva plaça! Envia ja les teves dades a:revistamarathon@yahoo.es

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.