XVII Cursa Vila Olímpica de Barcelona

0
752

Cursa Open de 10 km i cursa d’1 Milla infantil-juvenil. Sortida Cursa Open a les 8.30. Infantil-juvenil a les 10 hs.
Inscripcions fins divendres 15 a les 20 hores Més informació:. Inscripció: COMISSIÓ de CURSES de FONS Rambla Guipúzcoa, 23-25, 5è A. Barcelona (metro línia Lila, parada Bac de Roda) Tel: 932 680 114 / 932 680 949 de dilluns a divendres de 17.30 a 20.30 hs. Inscripció per Fax : Feu el pagament al compte de \’la Caixa\’ 2100 3184 18 2101290950 i envieu el resguard i les vostres dades al número de fax 932 684 334. Inscripcions per Internet: www.fotoinstant.com Import: Cursa Open 10 euros (9 euros pels socis de la Revista Marathon. Anoteu el número de soci a l’apartat corresponent del full d’inscripció. Gratuïta pels atletes en cadira de rodes. Preu Milla Infantil-Juvenil: 1 euro Premis Pels tres primers classificats de cada categoria (els que obtinguin premi a la general no podran acumular el premi amb el d’altres categories). Bossa d’obsequis i samarreta per a tots els participants, gustació de Coca Cola, Damm i Cafes. Guarda-roba El pavelló Nova Icària ofereix les seves instal·lacions a partir de les 8 del matí per tal que podeu deixar la roba. També ofereix les seves dutxes als corredors que en vulguin fer ús. Reglament L’organització declina tota responsabilitat dels possibles perjudicis que la participació a la cursa pugui comportar als inscrits i als espectadors. Les reclamacions hauran de presentar-se per escrit a l’organització, fins al dimarts 19 de juny. La decisió de l’organització serà inapel·lable. Les Inscripcions restaran tancades el divendres 15 a la seu de la Comissió de Curses de Fons i un dia abans (dijous 14) a les tendes esportives col·laboradors. – O quan s’arribi als 1.200 inscrits – NO S’ACCEPTEN INSCRIPCIONS SENSE PAGAMENT NO S’ACCEPTEN INSCRIPCIONS EL MATEIX DIA DE LA CURSA

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.