EL II MÍTING INTERNACIONAL ISS PER A ATLETES DISCAPACITATS TANCA AMB UN RÈCORD DE CATALUNYA I UN D’ESPANYA

0
470

El II Míting Internacional ISS per a Atletes Discapacitats ha esta un èxit esportiu i de convocatòria. Amb una grada i una llotja plenes, els atletes i espectadors han gaudit d’una jornada esplèndida on s’han pogut veure proves open i de dicapacitats, així com les de promoció. L’actriu, Emma Vilarassau, ha donat el tret de sortida a un Míting on s’han aconseguit un rècord de Catalunya, en 600m. femení (vàlids) per part de l’atleta Laia Forcadell, del club ISS L’Hospitalet, amb una marca d´1’ 28” 56. Un rècord d’Espanya en 300m femení (vàlids) per part de l’atleta Eva Martín, del F.C.Barcelona, amb una marca de 38” 66. A les proves de discapacitats, l’atleta espanyol Abderahan Ait Khamouch, (amputat) ha quedat a un segon del rècord del món, amb una marca de 3’ 59”46, en la prova de 1500m. masculí. D’altra banda, cal destacar l’extraordinària participació de l’atleta brasilera Adriana Santos, als 100m. per a cecs i la destacada actuació de la catalana, Eva Ngui, de l´ISS L’Hospitalet als 200m. per a cecs. Però, el més destacat d´aquesta jornada ha estat l´esperit esportiu i de convivència que ens han fet vibrar com en els millors moments olímpics.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.