Ia MILLA URBANA TERRASSA CENTRE

0
485

La Unió Atlètica Terrassa , amb la col·laboració de l’Associació Comerç Terrassa Centre, la Federació Catalana d’Atletisme i, l’Ajuntament de Terrassa, organitza la 1a Milla Urbana Terrasa Centre. La prova està formada per diferents curses, segons categoría dels participants, des de barrufets fins a veterans, i pel Iè Premi Urbas Prodis. Tindrà lloc diumenge 17 de juny de 2007, a partir de les 9:30 h. del matí. La sortida i arribada és a la Plaça Vella de Terrassa.| Les incrpcions es podran realitzar a: Associació Comerç Terrassa Centre / c/Major-Plaça Vella Terrassa Unió Atlètica Terrassa / c/Badalona 4, 08223 Terrassa Fax: 93 786 49 91 e-mail: milla@unioatleticaterrassa.com

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.