CAMPIONAT DE CATALUNYA DE CLUBS JÚNIOR

0
511

El FC Barcelona i l\’Agrupació AAC, Campions
Aquest dissabte 26 de maig, s\’ha disputat a l\’Estadi Municipal d\’Igualada, el Campionat de Catalunya de Clubs en la categoria júnior organitzat pel Club Atlètic Igualada. El Futbol Club Barcelona, en homes, i l\’Agrupació Atlètica de Catalunya UBAE s\’han Campions. Els dos clubs guanyadors s\’han mostrat molt superiors als seus rivals treien una amplia avantatge de punts als següents classificats. L\’Agrupació Atlètica de Catalunya UBAE ha revalidat el títol aconseguit la temporada passada en la categoria femenina. En segon lloc s\’ha classificat el CA Manresa i en tercer les locals del CA Igualada. En homes, el FC Barcelona ha aconseguit la victòria amb una còmoda diferencia de punts sobre el segon que ha estat l\’AAC-UBAE i el tercer pel Medilast Sport Lleida.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.